maandag 1 april 2019

De mythe dat zwarte vrouwen geen lang haar kunnen hebben, ontkracht!
Veel mensen geloven (inclusief zwarte jongens, meisjes, mannen en vrouwen!) dat zwarte vrouwen van nature geen lang haar hebben of geen lang haar kunnen hebben.....en dat ze alleen lang haar kunnen hebben met een pruik of extensions....

Dit is achterlijk, dom, superieur en racistisch geklets!

Waarom zouden vrouwen van alle andere rassen op de wereld alleen lang haar mogen hebben? God is toch geen racist?! ๐Ÿ˜… Ik weet zeker dat dit voortkomt uit dat diabolische evolutietheorie die in beginsel behoorlijk racistisch was, maar dit hebben genuanceerd tot het hedendaags geklets wat je nu hoort en leert.

De reden waarom we nog niet veel zwarte vrouwen met natuurlijk lang haar zien, komt helaas door het verleden. Voordat zwarte mensen als slaven werden weggevoerd, hadden zwarte vrouwen mooi lang haar. Maar afgunst en jaloezie heeft ervoor gezorgd dat ze werden vernederd, maar ook dat hun haar werd afgeknipt. Dit was vooral bedoeld om hen te breken. Hierdoor zijn technieken die zwarte vrouwen voor hun eigen haar hadden, verloren gegaan. Daarom hebben zwarte vrouwen, jarenlang verkeerde producten gebruikt, waardoor het haar meer brak, dan dat het groeide. Ogenschijnlijk leek het dus dat ons haar niet lang kon worden. Maar wat ook een andere reden is, is dat kroes haar heel erg krimpt en je dus de werkelijke lengte niet ziet. Je zal dit later in enkele foto's terugzien.

Vaak wordt er denigrerend gesproken over kroes haar en wordt er vaak gezegd dat ons haar wijd staat. Dat klopt, ons haar is wijd, erg dik en erg groot! Dit zijn kenmerken die veel vrouwen het liefst zouden willen hebben voor hun haar! ๐Ÿ˜‰ Ik merk helaas nog steeds, dat wanneer zwarte vrouwen mooi zijn, andere rassen vaak afgunstig en jaloers worden, doordat het idee dat zwarte vrouwen qua schoonheid helemaal onderaan de ladder staan, afbrokkelt en zij zich daardoor niet meer beter kunnen voelen dan zwarte vrouwen. Dit is erg dom, maar vooral zielig en kinderachtig!!! ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป Iedereen is mooi!

Nu denk je misschien van: "Maar veel Afrikaanse vrouwen hebben geen lang haar en zij zijn nooit slaven geweest!". Dat klopt, maar vergeet niet dat ook Afrikaanse mensen in hun eigen land/continent verdrukt zijn en systematisch zijn verarmd! En omdat kroes haar van nature fragiel is en veel onderhoud nodig heeft en veel Afrikanen ook arm zijn en dus niet aan alle middelen kunnen komen, heeft dit natuurlijk ook geleid tot haaruitval. Daarom kiezen veel Afrikanen ervoor om het haar te knippen. Gelukkig zijn er nog volkeren/stammen in Afrika, waar ze van nature lang haar hebben, doordat hun traditionele gebruiken, nooit verloren zijn gegaan. Zie onderstaande foto's:

Basara vrouwen uit ChadFulani vrouwen uit Nigeria


Mbalantu vrouwen uit Namibiรซ

Zie de onderstaande video's over de geschiedenis van natuurlijk haar.

Gelukkig is er nu een ware revolutie wat betreft natuurlijk haar. Zwarte vrouwen herontdekken zichzelf en zijn weer trots op hun haar en uiterlijk. Er zijn in de afgelopen jaren in Amerika, veel producten ontwikkeld, speciaal voor mensen met kroes haar. Er zijn talloze websites en video's op het internet te vinden, die zwarte vrouwen leren hoe ze hun haar moeten behandelen, hun haar kunnen laten groeien en de lengte kunnen behouden.

Helaas zie ik in Nederland weinig zwarte vrouwen met heel lang haar. Het merendeel weet schijnbaar niet hoe ze dit kunnen bereiken en/of ze weten niet eens dat het mogelijk is!

Daarom heb ik onderaan foto's geplaatst van zwarte vrouwen en meisjes met natuurlijk lang haar. Er zijn ook foto's bij, die demonstreren hoe kroes haar van nature krimpt, vooral wanneer het nat is, maar wanneer het wordt uitgestrekt, door middel van  het haar uitstrekken, fรถhnen en/of tangen, duidelijk laten zien dat het haar toch erg lang is. Laat je dus in het vervolg niet foppen door afro's: je weet nรณรณit hoe lang het haar in werkelijkheid is! Vandaar dat je met kroes haar heel veel verschillende haarstijlen kunt creรซren...geweldig gewoon!

Geniet van de onderstaande foto's van zwarte vrouwen en meisjes met hun natuurlijk lang haar!

  
 
 
 
 
  
 
    
https://i.pinimg.com/564x/eb/98/ef/eb98ef280a4c1bc682ec3054d2362ac6.jpg

 
Druk op onderstaande video om een filmpje te zien. Erg mooi!
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜