vrijdag 23 juli 2021

Hibiscus voor haargroei

 


Ik heb een week geleden eindelijk een besluit gemaakt om gedroogde hibiscus bladeren te kopen via het internet. Ik heb zoveel positieve reacties gehoord en gezien over het gebruik van hibiscus voor het haar. Afrohaar kan heel goed overweg met hibiscus en het laat de natuurlijke krullen tot uiting komen. Ook zorgt het ervoor dat slapende haarzakjes groeien, het helpt kale plekken bedekken en het bestrijdt uitdroging en roos.

Ik ben nu hibiscusthee aan het maken en wouw...die rode kleur is zoo mooi! Ik kan niet wachten totdat ik het kan gebruiken voor mijn haar!

Hieronder kun je een video bekijken voor het maken van een haarmasker voor afrohaar, op basis van hibiscus en fenegriek.
2 opmerkingen:

Kwetsende, beledigende en racistisch commentaar die uit nijd, jaloezie en afgunst worden gemaakt, zullen per direct verwijderd worden.