zondag 14 april 2019

De Haarstomer


Ik heb onlangs een nieuwe haarstomer gekocht en heb het uitgeprobeerd. Ik ben heel erg tevreden met dit apparaat. Mijn haar groeit nog sneller, zelfs de kapster was verrast!

De voordelen van het stomen van je haar, is dat de poriƫn op je hoofdhuid worden geopend zodat het de haargroei bevorderd, je haar langer bevochtigd blijft en dat het giftige stoffen uit je hoofdhuid laat komen zodat het gereinigd en gezuiverd kan worden en nog meer voordelen.Hieronder volgen mijn favoriete video's voor deze haarstomers. Ik ben van mening dat het haar stomen goed is voor alle soorten haartypes.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Kwetsende, beledigende en racistisch commentaar die uit nijd, jaloezie en afgunst worden gemaakt, zullen per direct verwijderd worden.


Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.