woensdag 8 mei 2019

Tips voor hoe je droog natuurlijk krullend (kroes) haar kan bestrijden 1


Deze tips zijn echt geen grap, ik heb gelijk het verschil gemerkt toen ik vorig jaar achter goede tips kwam op Youtube, om droog kroeshaar te verzorgen.

Tips voor hoe jouw natuurlijk krullend haar gehydrateerd kan blijven.Deze dame heet op het internet Neki Cakes. Ze heeft het 3C/4A haartype, hetzelfde als wat ik heb. Haar Wash 'N Go Hair Journeys zijn 1 van de beste Wash-'N-Go's die ik heb gezien op Youtube en Instagram.. Zie de volgende foto (foto genomen van Instagram):Prachtig hè, hoe haar haar glanst?!! Gewoon geweldig! Zij benadrukt (en dat doe ik ook) dat elke kroeshaartype dit kan bereiken, zolang je haar tot het uiterste is gehydrateerd. Dit geldt dus ook voor het haartype 4B of 4C!

De reden waarom het haartype 4B/4C bestaat, is omdat dat haartype niet (volledig) is gehydrateerd. Dit haartype heeft er niets mee te maken dat je meer Afrikaans bloed hebt, of omdat je niet van gemengde afkomst bent! Dit is een misconceptie die nog steeds wordt geloofd in de zwarte gemeenschap.

THIS IS COMPLETE BULLOCKS!

Ik heb zoveel mensen gezien die van gemengde afkomst zijn, met het haartype 4B, 4C of allebei! Het haar is gewoon niet goed bevochtigd/gehydrateerd, waardoor het droog is en het een droog uiterlijk heeft. Ik zal in de volgende post hier dieper op ingaan.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Kwetsende, beledigende en racistisch commentaar die uit nijd, jaloezie en afgunst worden gemaakt, zullen per direct verwijderd worden.


Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.