zondag 4 augustus 2019

's Werelds beste haargroeimiddel voor natuurlijk krullend (kroes) haar: Avocado-Peen olie


Ik heb vandaag mijn nieuwe batch avocado-peen olie gemaakt. De bovenste foto is één van mijn potjes waarin ik het heb gezet. Dit is het kleinste potje, de andere hoeveelheid heb ik gezet in een schoongemaakte pindakaaspotje. Na rijstwater, vind ik dit één van de beste haargroei remedies die er zijn voor mensen met kroes haar. Ik gebruik deze olie al een jaar en ik vind het gewoon geweldig! Mijn haar groeit er verschrikkelijk snel van; vele anderen die dit product hebben gemaakt ervaren dat ook! De olie ruikt wel naar eten, maar dit maskeer ik door er lavendelolie in te druppelen. Het ruikt veel lekkerder.

Als je dit ook wilt maken, bekijk dan de video hieronder. Succes en geniet van je haargroei!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Kwetsende, beledigende en racistisch commentaar die uit nijd, jaloezie en afgunst worden gemaakt, zullen per direct verwijderd worden.


Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.