woensdag 11 september 2019

Zwarte vrouwen van Nederland: gebruik rijstwater om je haar sneller, dikker en langer te laten groeien!


Ik gebruik rijstwater al meer dan 1,5 jaar en het is haast ongelofelijk hoe snel je haar ervan groeit, hoe dik het wordt, en hoe sterk het je haar maakt.
Drie maanden geleden heb ik een familielid een haarbehandeling gegeven voor de hele dag. Natuurlijk moesten we eerst alle DIY's maken, inclusief het rijstwater. Ze had een licht kale plek op haar hoofd en haar haarlijn is al jaren verloren gegaan. Ik heb haar het recept gegeven om haar haarlijn weer te laten groeien.

Ik heb haar vorige maand na twee maanden weer gezien: de kale plek is helemaal weg en de haarlijn begint zachtjes aan weer te groeien...geweldig!

Hier volgen enkele video's over hoe je rijstwater kan maken. Op de eerste video zegt de dame dat je niet moet verwachten dat je haar heel lang gaat worden zoals die Chinese (Yao) vrouwen. Dit is niet waar, want zolang je rijstwater blijft gebruiken, betekent dit ook dat je vitamines, nutriënten en proteïne blijft toevoegen aan je haar, waardoor je haar blijft groeien! Je haar is net een plantje. Wat een plantje en dus ook je haar nodig heeft om te blijven groeien zijn vitamines, mineralen en water. Net als jouw eigen haar op je hoofd!

Op de volgende foto heeft deze dame rijstwater gebruikt. Kijk maar hoe lang het haar is geworden:Alle recepten in de video's zijn goede recepten. Ze werken allemaal! Veel succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Kwetsende, beledigende en racistisch commentaar die uit nijd, jaloezie en afgunst worden gemaakt, zullen per direct verwijderd worden.