zaterdag 10 april 2021

Zwart meisje verstijlt haar 30 inch lang natuurlijk haarHahahaha...! ­čśĆ Ik blijf continu lachen, als zwarte vrouwen en meisjes deze lelijke, racistische mythe doorbreken: "Zwarte vrouwen en meisjes kunnen geen lang haar krijgen..."

Al deze (rottige) theorie├źn zijn bedacht om die indoctrinatie te bevestigen, dat zwarte mensen en dus afrohaar t.o.v. stijl haar inferieur is...ha! Vele zwarte vrouwen en meisjes bewijzen dat dit puur onzin is! We zijn er weliswaar, nog lang niet en de meesten van ons hebben nog geen lang haar weliswaar, maar velen van ons worden wakker.

Het is een geweldig gevoel om leugenachtige mythen te doorbreken. Mijn haar is behoorlijk aan het groeien (de lengte van mijn haar komt nu bij mijn bh-band) en ik kan niet wachten, totdat mijn haar mijn staartbeen en/of achterwerk bereikt!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Kwetsende, beledigende en racistisch commentaar die uit nijd, jaloezie en afgunst worden gemaakt, zullen per direct verwijderd worden.


Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.